Bij de eerste afspraak maken we kennis en gaan we samen kijken wat voor jou je belangrijkste hulpvraag is. Vervolgens bespreken we hoe we te werk willen gaan om samen een oplossing te vinden voor jouw probleem of om je vooropgestelde doelstellingen te bereiken. Hoe vaak je daarna op gesprek komt, hangt af van jouw behoefte en wat ik als therapeut wenselijk acht voor jou. Na verloop van tijd kan de frequentie afnemen. Bij het begin of einde van elke sessie gaan we samen kijken naar wat we al bereikt hebben of wat we verder nog zouden moeten bespreken.

Je mag verwachten dat ik respectvol en met zorg en aandacht voor je grenzen en mogelijkheden met je omga. Mijn dialoog zal open en eerlijk zijn, en ik zal spreken met kennis van zaken of doorverwijzen wanneer ik het nodig acht. Je kan bij mij met al je problemen terecht, wat die ook zijn. Ook al ben ik arts, toch zal ik enkel zorgen voor psychische ondersteuning en coaching. De medische diagnose en medicamenteuse behandeling blijven bij je huisarts. Indien je ermee akkoord gaat, zal ik wel werken in overleg en samenwerking met je huisarts.

Ik werk sinds enige tijd nauw samen met Ton Bastiaans die zelf therapeut en coach is. Hij gaat met jou aan de slag in de natuur, buiten het strakke kader van een praktijkruimte. En of het nu gaat om een gewone wandeling of een meer uitdagende buitenactiviteit, je kan rekenen op een professionele, ondersteunende maar ook  resultaat-gerichte aanpak waarin jouw hulpvraag altijd centraal staat. Indien dit jou aanspreekt, ga dan even kijken op de pagina van Ton.